Nume (joc): Split/Second: Velocity Data lansării: 21 Mai 2010 Descriere:În Split Second nu vei încerca doar să-ţi împingi competitorii în afara traseului, vei putea şi declanşa evenimente explozive care influenţează drastic dinamica unei curse. Va trebui să foloseşti strategie şi timp precis pentru a-ţi elimina oponenţii, a schimba în mod tactic circuitul sau a crea rute complet noi. Actiunea se va disputa in decorul unui reality-show competitiv, in care jucatorii vor candida intr-un oras care a fost construit special pentru a fi daramat, titlul de campion fiind scopul final. In cadrul unei curse, pentru a crea noi rute catre linia de sosire sau pentru a elimina un competitor vor putea sa declanseze diverse evenimente, cum ar fi daramarea unui pod. Masinile vor fi deformabile la impact, jucatorii trebuind sa aibe grija atat la obstacolele de pe traseu, cat si la coliziunile cu oponentii sau la capcanele acestora. Cerinţe sistem recomandate: Core 2 Duo, 2GB Ram, 512MB Video Card Coperta:Click Trailer:
Nimeni nu s-a nascut invatat.Nimeni nu poate sa pretinda ca stie tot, nici chiar cel mai învatat, nu stie toate. Daca înveti sa fii om tinzi sa ajungi la bunatate si întelepciune, deci la un pas de perfectiune...
Joi Iun 24, 2010 6:07 pm
Andy
Moderator global
Membru din: Mar Feb 23, 2010 10:26 am Mesaje: 360 Localitate: Constanta
Joc preferat: Counter-Strike 1.6
Film preferat: TheFinalDestination
Reputaţie: Si eu pe aici...
Re: Split/Second: Velocity
Arata super. Poate putin exagerat cu acele lovituri dar e frumos
Vin Iun 25, 2010 9:02 am
KEVIN
Utilizator Banat
Reputaţie: G.Moderator
Re: Split/Second: Velocity
Asa este acuma, lovituri, izbituri, explozii, etc. Doar suntem in 2010. Putem sa-l numim fostul Carmagedon.
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum